Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας ζητά ο Δήμος Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το αίτημα μέρους των κατοίκων του Δήμου Ζωγράφου για την προστασία τους από την ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, εισακούστηκε από τον Δήμαρχο, ο οποίος επεσήμανε τη στήριξή του.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι της οδού Θεσσαλίας και πέριξ αυτής ζητούν την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας που είναι τοποθετημένες σε απόσταση μικρότερη από την επιτρεπόμενη από σπίτια και σχολεία.

Το θέμα αυτό τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου, και ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Θώδας έδειξε την στήριξή τους προς τους δημότες.

Όπως διευκρίνισε και ο ίδιος στην επιτροπή κατοίκων και τον συνήγορό τους οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα απομάκρυνσης των κεραιών, αλλά τασσόμενος παγίως υπέρ της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών θα παραστεί υπέρ τους στο δικαστήριο και θα τους κοινοποιήσει ό,τι σχετικά έγγραφα και γνωμοδοτήσεις διαθέτει που ενισχύουν την επιχειρηματολογία τους.

Οι κάτοικοι και ο συνήγορός τους  ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη στήριξή του, ενώ επιπλέον συμφωνήθηκε να ενημερώσουν για την επόμενη ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής τους ώστε να είναι παρών και κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου Ζωγράφου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ