Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ώρα για ξεφάντωμα

Γλέντια, χορούς, ποιοτικές μουσικές βραδιές αλλά και μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για το διαζύγιο και το παιδί περιλαμβάνει η ατζέντα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών. 

 

 

 

 

Σάββατο 1 Ιουνίου

Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας: Ο Σύλλογος και ο Δήμος  Νέας Ιωνίας  γιορτάζουν την 73η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης διοργανώνοντας εκδήλωση το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του 4ο υ Δημοτικού Σχολείου (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας). Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μιχάλης Κασωτάκης. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον λυράρη Διονύση Κορνιλάκη και το συγκρότημα του.

Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου: Το Κέντρο διοργανώνει στις  10 μ.μ. το τελευταίο για τη φετινή χρονιά καλοκαιρινό latin party στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85, έναντι Δημοτικής Ολυμπιακής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης»).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δύο υποτροφίες τρίμηνης φοίτησης σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό τμήμα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Η μία υποτροφία θα κληρωθεί μεταξύ των παρευρισκομένων στο πάρτι και η δεύτερη μεταξύ σπουδαστών που έχουν διακριθεί και βραβευθεί σε διαγωνισμούς χορού. Η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Δήμος Νέας Ιωνίας: Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) διοργανώνει μια βραδιά με το jazz συγκρότημα M.O.T.He στις 21.00 στο Παναιτώλιο της Αλσούπολης. Είσοδος ελεύθερη.

Δευτέρα 3 Ιουνίου

 

Δήμος Κηφισιάς: Ο Δήμος και το Νομικό Πρόσωπο “Δημήτριος Βικέλας” διοργανώνουν στις 19:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο) τον Χορευτικό Διαγωνισμό με θέμα: «Χορεύουμε Ελληνικό Κινηματογράφο». Οι διαγωνιζόμενες ομάδες απαρτίζονται από τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΣΤ΄Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης (Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης). 

Τετάρτη 5 Ιουνίου

Ιωνικός Σύνδεσμος: Mια μουσική βραδιά με τρείς νέους μουσικούς, με θέμα: «Από τον Μπαχ στον Χατζηδάκι» πραγματοποιείται στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα «Στράτος Μελεμενής»  του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251, Ν. Ιωνία).
Θα παίξουν οι μουσικοί:
Ζωή Αγγελοπούλου, πιάνο, βιολί
Θανάσης Πελεκάνος,  πιάνο
Δανάη Σγουροπούλου, πιάνο, φλάουτο.

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45), στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική Ημερίδα με θέμα « Διαζύγιο και παιδί – Ψυχολογία του παιδιού». Ομιλητές της βραδιάς θα είναι η ψυχολόγος κα Ειρήνη Δρακοπούλου – Ψυχολόγος (Διαζύγιο γονέων και ψυχολογία του παιδιού) η δικηγόρος κα Μαρία Σφέτσου (Διαζύγιο – Δικαιώματα και νομικές αξιώσεις) και ο δικηγόρος κ. Ορέστης Ποτάκης (Διαζύγιο κατά αντιδικία και συναινετικό διαζύγιο. Δικαιώματα και αξιώσεις συζύγων).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ