Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Βραδιές μνήμης και λυρισμού

Μια σειρά εκδηλώσεων διοργανώνουν σύλλογοι και φορείς της περιοχής μας τις επόμενες ημέρες με τις δύο διαλέξεις για ιστορικά γεγονότα σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο αλλά και το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη να ξεχωρίζουν.

 

 

 

Σάββατο 18 Μαΐου
• Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής  “ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ”: Σε ανάμνηση της Μάχης του Φραγκοκάστελλου -18 Μαΐου 1828- ο σύλλογος διοργανώνει ομιλία – εκδήλωση με θέμα: “Ο Ηπειρώτης Ήρωας Χατζημιχάλης Νταλιάνης και οι Δροσουλίτες- Η Μάχη του Φραγκοκάστελλου”, με ομιλητή τον εκπαιδευτικό κ. Ματθαίο Βαβουράκη (παράλληλη προβολή ντοκιμαντέρ), στις 18.30, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας του Ο.Τ. 150, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας).

• Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Γιώργος Σεφέρης”:  Με αφορμή την 68η επέτειο από τη νίκη των λαών της Ευρώπης απέναντι στους ναζί στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας στα Πευκάκια (δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ) θα δοθεί δωρεάν θεατρική παράσταση με τον τίτλο “Τρόμος και Αθλιότητα του Τρίτου Ράϊχ” από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ. Ο Σύλλογος καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο 6972008336.

Δευτέρα 20 Μαΐου
• Σύνδεσμος Μικρασιατών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες»:  Ο σύνδεσμος πραγματοποιεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) με θέματα τον  Διοικητικό & Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.
• Επιμορφωτικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής: O σύλλογος διοργανώνει τη διάλεξη του Καθηγητού της Ιστορίας της Επιστήμης, κ. Κων/νου Γεωργακόπουλου με θέμα «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λόγος – Εικόνες – Μουσική» στο Πολιτιστικό  Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου (Νεότητος  & Κουντουριώτου) στις 7 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί δεξίωση.

Τετάρτη 22 Μαΐου
• Εστία Νέας Ιωνίας: Στην αίθουσα του συλλόγου (οδός Βενιζέλου 127 και Αλικαρνασσού) διοργανώνεται, στις 20.30, συναυλία-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα Μουσουργού Μάνου Χατζηδάκι. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι λυρικοί καλλιτέχνες Γιολάντα Αθανασόπουλου και Κωστής Κωνσταντάρας. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Μάρω Θεοδωράκη.

Πέμπτη 23 Μαΐου
• Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Γιώργος Σεφέρης”: Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο σύλλογος από τις 9 π.μ. μέχρι και τη 1 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ, δίπλα στο ΚΕΠ και πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 6972008336.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ