Δημιουργία Αλληλεγγύη: «Να αποσυρθεί άμεσα το θέμα του ΟΠΑΝ από το επόμενο Δ.Σ. Ν. Ιώνιας»

0

Η δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» με επιστολή της ζητά να αποσυρθεί άμεσα το θέμα του ΟΠΑΝ από την ημερήσια διάταξη του επερχόμενου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας (3/8).

Παράλληλα η παράταξη του κ. Μανούρη, λόγω της σημασίας του θέματος (συζήτηση περί ενδεχόμενης κατάργησης ή μη του ΝΠΔΔ ΟΠΑΝ), ζητά να μεταφερθεί για τον Σεπτέμβριο ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τη συζήτηση του και αναλυτική ενημέρωση του Σώματος για την λήψη της σχετικής απόφασης.

Η επιστολή της παράταξης προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Ιωνίας

«Κύριε Πρόεδρε 

παρατηρώντας την ημερήσια διάταξη των θεμάτων της τελευταίας (προφανώς) προ της θερινής ανάπαυλας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας διαπιστώνουμε ότι ως τελευταίο θέμα έχει εγγραφεί η συζήτηση περί ενδεχόμενης κατάργησης ή μη του ΝΠΔΔ  ΟΠΑΝ.

Γνωρίζοντας τους προβληματισμούς των εργαζομένων στον Οργανισμό αλλά και των συναδέλφων στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και τη σοβαρότητα του εν λόγω ζητήματος, δεν κατανοούμε γιατί το ζήτημα αυτό μπαίνει προς συζήτηση και μάλιστα ως τελευταίο στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης Συνεδρίασης.

Σας καλούμε να το αποσύρετε άμεσα από την ημερήσια διάταξη, έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να προγραμματιστεί σε Συνεδρίαση, που θα υπάρχει επαρκής χρόνος για τη συζήτηση του και αναλυτική ενημέρωση του Σώματος για  την λήψη της σχετικής απόφασης. 
Επίσης θα ήταν προτιμότερο να εισαχθεί ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ή να τεθεί ως μοναδικό ζήτημα Ειδικής Συνεδρίασης του Σώματος, λόγω της σπουδαιότητάς του.

Για την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Επικεφαλής

Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία- Ελένη, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.