Αποκλειστικό: Στην παράταξη του Π. Μανούρη προσχώρησε ο Χρήστος Αναμουρλόγλου

0

Με λιτή ανακοίνωση στη δημοσιότητα μέσω της εφημερίδας μας, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νέας Ιωνίας, επι δημαρχίας Ηρακλή Γκότση, κος Χρήστος Αναμουρλόγλου δηλώνει ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετέχει με την παράταξη “Δημιουργία αλληλεγγύη” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μανούρη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες. Στις εκλογές του 2010 για πρώτη φορά εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία.Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που έλαβα και από το 2014 ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Δυστυχώς, η Παράταξη με την οποία εκλέχθηκα, έπαψε να αποτελεί έμπνευση για εμένα ενώ είναι φανερό πλέον στους Δημότες, ότι έχει κλείσει τον κύκλο της. Προχώρησα λοιπόν τον Νοέμβρη της προηγούμενης χρονιάς στην παραίτηση μου τόσο από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και από Δημοτικός Σύμβουλος.
Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο, ότι η Παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα νέο σχέδιο πνοής για τη Νέα Ιωνία, είναι η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης.
Θεωρώ πλέον, ότι είναι ο πολιτικός και ο άνθρωπος, ο οποίος έχει συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για την πόλη μας. Γι’αυτόν τον λόγο και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφασίσαμε από κοινού την πολιτική μας συμπόρευση, και την συνεργασία μου με την δημοτική Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη».
Χρήστος Αναμουρλόγλου

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.