Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Εργαστήρια κατάρτισης για άνεργες γυναίκες (+50) και νέες και νέους (έως 35) στο δήμο Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γαλατσίου προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις του φαινομένου της ανεργίας διοργανώνει για μια ακόμη φορά – αυτή την φορά μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας – εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια για ανέργους.
Τα εν λόγω εργαστήρια είναι στοχευμένα σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων που εντοπίζονται στο Γαλάτσι αλλά και εξειδικευμένα, σε σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης που βελτιώνουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας σήμερα.
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου Γαλατσίου νέες και νέους έως 35 ετών και γυναίκες άνω των 50 ετών, μετά από δήλωση συμμετοχής.
Θα πραγματοποιηθούν δύο ανεξάρτητοι επιμορφωτικοί κύκλοι εργαστηρίων των 30 ατόμων, καθένας από τους οποίους θα απευθύνεται σε κάθε μια από τις προαναφερθείσες ομάδα-στόχος.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν:
• είτε να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική Αίτησης Συμμετοχής στην ειδικά διαμορφωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα , το αργότερο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:30.
• είτε να παραλάβουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν την έντυπη Αίτηση Συμμετοχής, στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου (Γ. Βάσσου 5, τηλ: 2102222011), το αργότερο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:30.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας κατάθεσης/ υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής.

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ