Έρχονται αγώνες για ακμαίους ηλικιωμένους!

0

Εκδήλωση παρουσίασης των Παγκόσμιων Αγώνων Άθλησης για Όλους 50+ του 2017,

που θα πραγματοποιηθούν από 9 έως 11 Ιουνίου έγινε στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Στην εκδήλωση – ενημέρωση τύπου που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για Όλους (UESpT) παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και Δήμαρχο της πόλης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Γενικό Γραμματέα της UESpT Γεώργιο Πίγκο οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+, μια διοργάνωση με έντονο κοινωνικό και περιβαλλοντικό προσανατολισμό. Οι συγκεκριμένοι αγώνες προβάλλουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα και δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών να συμμετάσχουν σε αθλήματα και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου και να διατηρηθούν σωματικά δραστήριοι. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει 15 αγωνιστικά αθλήματα (αγώνες δρόμου, αντισφαίριση, beach volley, γκολφ, κολύμβηση, μπάσκετ 3Χ3, τοξοβολία, ποδόσφαιρο 5Χ5, σκάκι κ.α).
Ο κ. Φιλίππου συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία.

Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ».
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.