572 δρομείς έτρεξαν στον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου επί ανωμάλου εδάφους στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

0

Ο «σπόρος» που φύτεψε πριν τρία χρόνια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας άρχισε να αποδίδει καρπούς, καθώς τη φετινή χρονιά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ και προσδοκία.
Από την αρχή της διαδικασίας, δήλωσαν συμμετοχή και στις τρείς διαδρομές συνολικά 572 δρομείς απ΄ όλη την Ελλάδα, τα δε σχόλια των συμμετεχόντων, τόσο για τη διαδρομή και το περιβάλλον μέσα στο δάσος, όσο και για την οργάνωση και κυρίως τη δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα ήταν θετικά και άκρως κολακευτικά για τον Δήμο.
Οι άνθρωποι του Δήμου, πιστοί στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή, ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους πολίτες της, θα προσπαθήσουν όχι μόνο να συνεχίσουν και να αναβαθμίζουν τον αγώνα, αλλά όπως ήταν και το αίτημα πολλών από τους αγωνιζόμενους να διοργανώσουν και άλλους αγώνες μέσα στο δάσος, ώστε και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται και να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες έναν από τους λίγους πλέον πνεύμονες πρασίνου που απομένουν στην Αττική.
Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και μας τίμησαν και όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω αθλητικής διοργάνωσης:
-Τους Καθ. Φυσ. Αγωγής – Γυμναστές και τους λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και ακατάπαυστα, παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες της Διεύθυνσης.
-Τους Φυσιοθεραπευτές του Δήμου και για την Ιατρική κάλυψη.
-Τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
– Τον κ. Τσαγκαράκη Κωνσταντίνο, Βετεράνο Αθλητή Στίβου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά του καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.
Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών των αγώνων και οι Τιμητικές Βραβεύσεις, έγιναν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Ευτυχία Παπαλούκα, και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Αλίκη Γαλαζούλα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.