Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Την Ολυμπιονίκη Όλγα Βασδέκη συνάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θανάσης Αυγερινός

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί στο γραφείο του την πρωταθλήτρια του στίβου στο αγώνισμα του τριπλούν Όλγα Βασδέκη, για μία εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα που σχετίζονται με την προαγωγή και προώθηση του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού στην Ανατολική Αττική.

Είναι µία από τις ελάχιστες αθλήτριες που έχουν πάρει μέρος τρεις φορές (1996, 2000, 2004) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας μάλιστα καταφέρει να προκριθεί σε ισάριθµους τελικούς. Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελούσε την πιο επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια στο τριπλούν και κάτοχο ρεκόρ έως το 1998 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα προγραμματισμού και υλοποίησης αθλητικών διοργανώσεων στην Ανατολική Αττική, υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμβέλειας, καθώς και πολιτιστικών ιστορικών δράσεων, με τη στήριξη και τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός υπογράμμισε ότι: «Πολιτιστικές δράσεις και σημαντικά αθλητικά γεγονότα τυγχάνουν το αμέριστο ενδιαφέρον μας και τη συμπαράστασή μας, καθώς ο υψηλός αθλητισμός, που προάγει τον ευγενή ανταγωνισμό και την άμυλα, είναι στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Πατούλη. Θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των σπουδαίων αθλητών της Χώρας μας, για την εξασφάλιση ποιοτικού και βιώσιμου αθλητισμού στις γενιές των νέων αθλητών που έρχονται».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ