Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τζάμπολ Αγάπης στο Κλειστό των Βριλησσίων το Σάββατο 25 Μαΐου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Βριλήσσια» διοργανώνει, σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης», μια ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης. Ο αθλητισμός μπορεί και ενώνει όλους τους ανθρώπους στον ίδιο σκοπό και ο Γ.Σ. Βριλησσίων προετοιμάζει με την υποστήριξη του Δήμου Βριλησσίων μια δράση καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων στις 11:00 το πρωί, θα λάβει χώρα το «Τζάμπολ Αγάπης», που ιδρύθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή με την έμπνευση του γιου του, Μιχάλη, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο ξεκίνησε το 2016.

Τη φετινή όγδοη περίοδο της πορείας του, το πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε τους 300 αθλητές και αθλήτριες, με τμήματα διδασκαλίας στην Αττική, στην Κόρινθο, στη Λακωνία, στη Θεσσαλονίκη και στις Κυκλάδες.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Γ.Σ. Βριλήσσια, μαζί με αθλητές και αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στον Δήμο μας μια ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης στην καλαθοσφαίριση. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ