Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου με αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις θερμές ευχές του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου και των πολιτών του Ιλίου θα αναχωρήσουν σε λίγες ημέρες για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», οι αθλητές της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας «Μπότσια».

Ο κ. Ζενέτος επισκέφθηκε τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους στο Κλειστό Γήπεδο «Γ. Κακούρης» στο Ίλιον, προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία και η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, προσμονής και αισιοδοξίας ενόψει των αγώνων.

«Είναι πολύ σημαντική η πρόκρισή σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και ακόμα σημαντικότερη η προσπάθεια που καταβάλλετε με τις εντατικές, καθημερινές προπονήσεις, εν μέσω πανδημίας. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων!» τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου.  Επεσήμανε δε, πως ο Δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνει την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων.

Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γεώργιος Τζίμας αναφέρθηκε στην γιγάντια προσπάθεια των αθλητών και ευχαρίστησε τον Δήμο Ιλίου για την έμπρακτη στήριξη και αγάπη τους στην ομάδα, καθώς επί σειρά ετών παρέχει έναν άρτιο και με εξαιρετικές συνθήκες χώρο για τις καθημερινή προπόνηση των αθλητών της.

Ο Δήμαρχος Ιλίου, που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη, πρόσφερε αναμνηστικά μετάλλια της πόλης στους αθλητές και συνοδούς, ενώ τα μέλη της ομάδας του χάρισαν συμβολικά μια μπάλα Μπότσια με τις υπογραφές τους.

Να σημειωθεί, ότι τον κ. Ζενέτο επισκέφθηκε στο γραφείο του και η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, φετινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, μαζί με τον προπονητή της Μιχάλη Νικόπουλο, η οποία προπονείται στο κολυμβητήριο του Δήμου Ιλίου και θα λάβει επίσης μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ