Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πανιώνιος: Ετοιμάζει τις τελευταίες «πινελιές» που θα κάνουν τη διαφορά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιστορικού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής Νίκος Κούστας και ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας Μπέριος “τρέχουν” όλο τον προγραμματισμό, προκειμένου το ρόστερ της ομάδας να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ουσιαστικά οι κυανέρυθροι έχουν “γεμίσει” το έμψυχο δυναμικό τους σε πολύ μεγάλο ποσοστό και πλέον απομένουν κάποιες… πινελιές για να μιλάμε για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Επιθυμία του Έλληνα coach του Πανιωνίου είναι να αποκτηθούν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δώσουν βάθος, αλλά και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών οι οποίοι θα είναι όπως λέμε ποδοσφαιρικά από το… πάνω ράφι και θα είναι ο ένας για την θέση των κεντρικών χαφ και ο άλλος για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να αποκτηθούν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές για την θέση του μεσοεπιθετικού και του πλάγιου αμυντικού.

Θυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου και το πολύ θετικό για τον Νίκο Κούστα είναι ότι θα έχει το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, το ρόστερ στην διάθεση του από την πρώτη μέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ