Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την ανδρική ομάδα Handball του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυναμικό ξεκίνημα για την ανδρική ομάδα Handball του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων.
Ο coach Παπακώστας είχε στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες και είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας ενόψει μίας πολύ απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου, η οποία ξεκινάει στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας φέτος θα αγωνιστεί στη μεγάλη Εθνική κατηγορία (Handball Premier) όπου επέστρεψε μετά την επιτυχημένη περσινή εμφάνιση στην Α2. Θα έχει αντιπάλους μεγάλα brand names του Ελληνικού αθλητισμού (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) αλλά και ιστορικές ομάδες του Ελληνικού Handball (Φίλιππο Βέροιας, Διομήδη Άργους, Δούκα).
Ο Ιωνικός εξακολουθεί να είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο Ελληνικό Handball, έχοντας 16 τίτλους από την καθιέρωση της Α’ Εθνικής κατηγορίας (10 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και 1 Super Cup), ενώ ακολουθούν ο Φίλιππος Βέροιας με 15, ο Πανελλήνιος με 8, Δούκας με 7, ΠΑΟΚ με 6, ΑΕΚ με 5 και Ολυμπιακός με 4.

Ο προπονητής Μάκης Παπακώστας δήλωσε: “Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 5 Αυγούστου. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και κρατήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας και κάναμε πολύ ποιοτικές προσθήκες με εμπειρία από την 1η κατηγορία. Στόχος είναι μέρα με την μέρα προπόνηση με την προπόνηση να γινόμαστε ομάδα και να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζει όμορφο χάντμπολ. Υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στις προπονήσεις και διάθεση από τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ