Νέα Ιωνία: Ολοκαίνουργιο το Κλειστό Γήπεδο της οδού Κάλβου

0

Συνεχίζεται η συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος προχώρησε σε συντήρηση, επισκευή, καθώς και χρωματισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Κλειστού Γηπέδου της οδού Κάλβου, αλλάζοντας την εικόνα του αθλητικού  αυτού χώρου που αποτελεί πόλο έλξης καθημερινά για μικρούς, αλλά και μεγάλους πολίτες.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο Κλειστό Γήπεδο προπονείται η ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Περισσού, η ομάδα βόλλεϋ Α.Σ.Π. Ίωνες, καθώς επίσης πραγματοποιούνται μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής από τον Γυμναστικό Όμιλο «Εν Κινήσει» και μαθήματα από το Τμήμα Βόλλεϋ του ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε σχετικά: «Το Κλειστό Γήπεδο της οδού Κάλβου αποτελεί μια σημαντική κυψέλη αθλητισμού, μια δημιουργική έξοδο για εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας. Για τον λόγο αυτό, αναβαθμίσαμε αισθητικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ώστε οι αθλούμενοι να εκγυμνάζονται με άνεση και ασφάλεια κατά τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Συνεχίζουμε, αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους, να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας με σκοπό την προαγωγή του πνεύματος της άθλησης και της ομαδικότητας».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.