Μόνο ηλεκτρονικά τα ραντεβού για άθληση στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας»

0

Η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι τα ραντεβού για άθληση (κολύμβηση, στίβος) στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» θα κλείνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά.

Πιο αναλυτικά, από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, τα ραντεβού θα κλείνονται μέσω της πλατφόρμας demos365.chalandri.gr αφού έχει προηγηθεί η εγγραφή, ενώ τηλεφωνικά ραντεβού θα κλείνονται έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Σημειώνεται ότι μέσω της πλατφόρμας demos365.chalandri.gr, που είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, οι αθλούμενοι στο «Ν. Πέρκιζας» μπορούν και να εκδίδουν την κάρτα που είναι συμβατή με το σύστημα ελέγχου entrance tourniquet, που εγκαθίσταται πλέον στην είσοδο του χώρου άθλησης.

Οδηγίες έκδοσης κάρτας

  • Είσοδος στην πλατφόρμα demos365.chalandri.gr
  • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην περιοχή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη». Απαιτείται συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων (όνομα, επίθετο, e-mail, κωδικός, επιβεβαίωση κωδικού).
  • Είσοδος χρηστών με τον μοναδικό κωδικό που θα λάβουμε μέσω e-mail.
  • Ολοκλήρωση της εγγραφής με την αποστολή της ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο (σε μορφή PDF).

Οι αιτούντες θα λάβουν μέσω e-mail προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή της κάρτας από την γραμματεία κολυμβητηρίου. Το κόστος έκδοσης της είναι 3 ευρώ.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.