Εγκαινιάστηκε το γήπεδο στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας»

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γηπέδου Στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας».

Το έργο περιλαμβάνει ταρτάν 6 διαδρομών, εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και απορροής ομβρίων υδάτων, καθώς και νέα περίφραξη.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Πέτρος Καναβός από την Αγία Τριάδα Χολαργού και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος, ο π. Πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Γιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας, κ. Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, Μιχάλης Τράκας και Μιχάλης Υφαντής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αυγερινός, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Παπάγου κ. Νικήτας Κεφαλογιάννης και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ανέφερε σε ανάρτησή του τα εξής: “Ένα πολύ όμορφο στάδιο σε ένα υπέροχο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο δημιουργήθηκε με τη συνεισφορά κάποιων ανθρώπων τους που θα ήθελα να αναφέρω.

  • Αντώνιος Πολύδωρας, π. Δήμαρχος Χολαργού
  • Χαράλαμπος Σκούρτης, Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού
  • Δημήτριος Νικολάου, τ. Δήμαρχος Χολαργού.

Το σπουδαίο έργο τους συμπληρώσαμε κι εμείς, με την αναβάθμιση του Γηπέδου Στίβου και θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων, την πρώην Διευθύντρια, τον νυν Διευθυντή και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Ευχαριστώ επίσης όσους μας έκαναν την τιμή και αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τους βραβεύσουμε στην τέλεση των εγκαινίων και συγκεκριμένα:

1. Την Όλγα Βασδέκη, πρωταθλήτρια στίβου στο αγώνισμα του τριπλούν, µία από τις ελάχιστες αθλήτριες που έχουν πάρει µέρος τρεις φορές ( 1996, 2000, 2004 ) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας μάλιστα καταφέρει να προκριθεί σε ισάριθμους τελικούς και έχοντας στο ενεργητικό της πολλές Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες.

2. Τον Σπύρο Ανδριόπουλο, πρώην αθλητή του στίβου, ο οποίος έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες. Είχε επίσης καταρρίψει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000 μέτρα το 1983 σαν έφηβος και το 1987, ενώ το 1988 είχε καταρρίψει το ελληνικό ρεκόρ μαραθωνίου.

3. Τον Παύλο Μπασδέκη, αθλητή μεγάλων αποστάσεων, κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ, με 3 συμμετοχές στον Σπάρταθλο, με πολλές συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Αθήνας και σε άλλους Μαραθώνιους, στον Δρόμο Βουνού «Υμηττός», στον «Φειδιππίδειο Δρόμο» και σε πολλούς άλλους αγώνες.

4. Την ομάδα 4Χ100 Ανδρών του ΓΑΣ Χολαργού – Τμήμα Στίβου, η οποία από το 2012 βρίσκεται στο βάθρο των νικητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και που πρόσφατα κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Τους Τάσο Δαμίρη, Γιάννη Ζαχαρία, Γιώργο Λεκκό και Γιώργο Τσιρούλη.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.