Δωρεάν προγράμματα για παιδιά στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Κηφισιάς

0

Τέλος του μήνα θα ολοκληρωθεί το Αθλητικό Καλοκαίρι του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Οι φετινές καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» και στο Αθλητικό Κέντρο Πολιτείας και δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα καθημερινό πρόγραμμα (7.30-14.00).

Φέτος, τα τμήματα είναι ολιγομελή 6 έως 10 παιδιά. Συνολικά το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν 110 παιδιά, 75 στο Ζηρίνειο και 35 στο Αθλητικό Κέντρο Πολιτείας.

Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας, εκτός από την απαραίτητη όπως κάθε χρόνο παρουσία γιατρού σε κάθε αθλητικό κέντρο πραγματοποιείται θερμομέτρηση κατά την είσοδο των παιδιών ενώ υπάρχουν αντισηπτικά σε εμφανή σημεία των εγκαταστάσεων. Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής προτείνουν τρόπους άθλησης που βοηθούν στην τήρηση των αποστάσεων.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και αθλήματα του Κλασικού Αθλητισμού. Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος ο εκπαιδευτής -προπονητής Γιάννης Ραβανόπουλος, έφερε τους μικρούς μαθητές σε επαφή με το αγώνισμα του ακοντίου με την προσομοίωση του turbojav του ακοντιστή Τομ Πετράνοβ .

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.