Δυναμική παρουσία της Ανατολής και μετάλλια στο 4ο Φεστιβάλ Βάδην της Πάτρας

0

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στην Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων) αγώνες βάδην με την επωνυμία «4ο φεστιβάλ βάδην Πάτρας», παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23, με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και την Ολυμπιάδα Πατρών, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Γλυκιά Ζωή». Οι αγώνες περιλάμβαναν αποστάσεις από 1000 μ. μέχρι και 20.000 μ., ανάλογα με την ηλικία. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του βάδην να κάνουν ένα δυνατό αγώνα -οι μεγαλύτεροι- ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν και οι μικρότεροι να αποκτήσουν εμπειρίες, σε μια διαδρομή πιστοποιημένη, η οποία θεωρείται ιδανική για το αγώνισμα του βάδην και με καιρό που θύμιζε άνοιξη.

Η «Ανατολή» συμμετείχε με μεγάλη ομάδα αθλητών και αθλητριών μικρών ηλικιών και οι χρόνοι που επετεύχθησαν ήταν αρκετά ενθαρρυντικοί και συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση ενός κυπέλλου και ενός μεταλλίου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

2 km  Κ14 ΑΓΟΡΙΑ
Άνθιμος Μιχάλης     14.17   Πρώτος στην κατηγορία του
2 km Κ14 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Πλυταριά Πολυξένη  13.12
Παπαδάκη  Χρύσα    14.48
1 km  Κ12 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Τσίρμπα Θεοδώρα – Μαρία    7.29  2η σε 17 συμμετοχές
Τσοβίλη  Παρασκευή                7.46 5η  σε 17 συμμετοχές
Τσισμετζόγλου Λυδία               7.49
Τσίρμπα Παρασκευή- Ιουλία   8.32

Την ίδια ημέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξήχθη επίσημη Ημερίδα Στίβου για πολλές ηλικιακές κατηγορίες.
Ο αθλητής Μαλάι Γκάμπριελ πρώτευσε στα 60 μ. με εμπόδια στην κατηγορία Κ16 με χρόνο 9.14.
Η αθλήτρια  Δουσμανάκη Μαρία – Ελένη έλαβε μέρος στο αγώνισμα τετραπλούν, που διεξήχθη για πρώτη φορά, και έφερε μία πολύ καλή επίδοση 11,85 μ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.