Διαδικτυακά τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα της ΚΕΔΑ

0

Στο πλαίσιο της δεύτερης καραντίνας που διανύουμε, τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα που εκτελούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες δάσκαλοι και εκπαιδευτές γίνονται σταδιακά αποδέκτες ειδικών σεμιναρίων προκειμένου να εξοικειωθούν τους με τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα με την τηλεκπαίδευση, έτσι ώστε να παράξουν με τη σειρά τους απρόσκοπτα τις διαδικτυακές διδασκαλίες προς τους μαθητές της ΚΕΔΑ.

 

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα για τη διαδικασία του νέου κύκλου διαδικτυακής πρόσβασης στα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης, και δήλωσε σχετικά: «Τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα της ΚΕΔΑ, συνεχίζονται κανονικά με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών. Αυτή τη δεύτερη φορά με περισσότερη εμπειρία καταφέρνουμε να λειτουργήσουμε πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε με δημιουργικό τρόπο να κρατούμε τους Μαρουσιώτες συνδεδεμένους με τον Δήμο μας και κυρίως ενεργούς αυτή τη δύσκολη περίοδο του απαραίτητου αυτοπεριορισμού. Έτσι, ευελπιστούμε πως το διαδικτυακό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού δεν θα λείψει από κανένα, το αντίθετο με αυτό τον τρόπο θα γίνει πιο εύκολα το νέο “μέλος” όλων των Μαρουσιώτικων οικογενειών».​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.