Γέμισε παιδιά το Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας για το τρίτο «Τέτραθλο»

0

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, οργανώθηκε με επιτυχία η τρίτη και τελευταία φάση του «τετράθλου» διασυλλογικού πρωταθλήματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.   

Στους αγώνες μετείχαν τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ: «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Πεύκης, ο Γ.Σ. Γαλατσίου «ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ» και ο Σύλλογός Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας. Ήταν η τρίτη και τελευταία φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος που ξεκίνησε την Άνοιξη και τώρα περιελάμβανε κυρίως ριπτικά αγωνίσματα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και τα παιδιά αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Παγκορασίδων Β΄ χάρηκαν από τη συμμετοχή τους, αλλά και από τις επιδόσεις τους. Αρκετά παιδιά ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και δέχθηκαν το χειροκρότημα των φιλάθλων – γονέων, καθώς και των συναθλητών τους.

Τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:
Καρακίτσου Λυδία 1Η  στο άλμα σε μήκος με άλμα 4,67 μ. και 3Η στα 60 μ. με χρόνο 8.65
Κατσίκη Μαρία 2Η στο VORTEX με βολή 32,60 μ.
Μπούκος Σπύρος 3ος στη σφαιροβολία με βολή 7,55 μ.

Στο ίδιο πρωτάθλημα διοργανώθηκαν αγώνες και για τη μικρότερη κατηγορία των ΜΙΝΙ αγοριών και κοριτσιών. Και σ’ αυτή την κατηγορία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών και από τους τρεις συλλόγους.

Τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ήταν ο μικρός αθλητής μας Ρουγγανάκης Αχιλλέας ο οποίος κατέλαβε την 1Η θέση στο VORTEX με βολή 40,00 μ., 2Η θέση στα 60 μ. με επίδοση 8.90 και τη 2Η θέση στο μήκος με άλμα 3,76 μ.
Η Θεοδωρογιάννη Αναστασία 1Η στα 60 μ. με 8.91 και 1Η στο VORTEX με 25,20 μ.
Η Τσιοκάνη Ειρήνη 1Η στο μήκος με 3,84 μ. και 3Η στο VORTEX με 22,20 μ.
Η Κανέλλου Αναστασία 2Η στο VORTEX με 23,40 μ.
Η Παπαχαραλάμπους Μαρία 2Η στο Μήκος με 3,68 μ.
Η Πλυταριά Πολυξένη 3Η στα 60 μ. με 9.49

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.