Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αυλαία με πολλά παιδικά χαμόγελα για το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χάντμπολ NORTH ATTICA 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Το χαμόγελο των παιδιών έλαμψε για μία ακόμα χρονιά, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χάντμπολ North Attica 2024 την Κυριακή 28 Απριλίου με τους ιδιαίτερα απολαυστικούς και ανταγωνιστικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό Αγ. Στεφάνου και το ανοιχτό γήπεδο Σταμάτας.

Το τουρνουά, θεσμός πλέον, που διοργανώνει ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, προσέφερε στα παιδιά πολλές όμορφες στιγμές, εμπειρίες και νέες φιλίες, γεμίζοντάς τα με θετική ενέργεια.

Πήραν μέρος ομάδες αναπτυξιακών κατηγοριών από τους συλλόγους ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΑΣ Ίλιον, Πολυνίκης Ναυπλίου και Διομήδης Άργους και διεξήχθησαν αγώνες στις κατηγορίες Παμπαίδων Α, Μίνι αγόρια και Μίνι κορίτσια.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) και ήταν και φέτος ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα άθλησης για όλους BeActiveHellas της ΓΓΑ.

Παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα, η φετινή εκδήλωση ήταν προσανατολισμένη στην υιοθέτηση αθλητικής οικολογικής συνείδησης και στην ένταξη της υγιεινής διατροφής στον αθλητισμό. Οι εθελοντές του NORTH ATTICA με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου διέθεσαν σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, μπανάνες μετά από τους αγώνες και νερά σε χάρτινες συσκευασίες «Free Plastic» ΜΙΝΟΑ, σε μια προσπάθεια των διοργανωτών για υιοθέτηση λύσεων με μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές, ο Ολυμπιονίκης Χειροσφαίρισης Δημήτρης Καφάτος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, Νεκτάριος Πίλτσης, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΣΧΑ Μάριος Λουκάτος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΧΑ Νίκος Ματθαίου και Τάκης Πήλιουρας.

Πολύτιμοι υποστηρικτές του 4ου NORTH ATTICA 2024 ήταν η ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, ηΕΥΔΑΠ, η VENUS, το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και οι τοπικές επιχειρήσεις «Φρουτεμπορική ΠΕΠΠΑΣ» και «Το Μπακάλικο του Ζήκου».

Για την ιστορία , τα αποτελέσματα των αγώνων και οι κατατάξεις των ομάδων ανά κατηγορία είχαν ως εξής:

Παμπαίδες Α΄

ΑΣ Ίλιον – Διομήδης Άργους 12-20
ΑΣΑ Διονύσου – ΑΣ Ίλιον 21-12
Διομήδης Άργους – ΑΣΑ Διονύσου 18-17
Κατάταξη :
1ος Διομήδης Άργους
2ος ΑΣΑ Διονύσου
3ος ΑΣ Ίλιον

ΜΙΝΙ Κορίτσια

Πολυνίκης Ναυπλίου – ΔΑΣ Ζεφυρίου 16-16
ΔΑΣ Ζεφυρίου – ΑΣΟΔ Ασπροπύργου 30-22
Πολυνίκης Ναυπλίου- ΑΣΟΔ Ασπροπύργου 27-14
Κατάταξη :
1ος Πολυνίκης Ναυπλίου
2ος ΔΑΣ Ζεφυρίου
3ος ΑΣΟΔ Ασπροπύργου

ΜΙΝΙ Αγόρια

Α΄ Όμιλος

ΑΣ Ίλιον Α΄ – ΑΣΑ Διονύσου 24-19
Πολυνίκης Ναυπλίου Α΄- ΑΣΑ Διονύσου 37-12
ΑΣ Ίλιον Α΄- Πολυνίκης Ναυπλίου Α΄ 21-40
Β΄ Όμιλος
ΑΣ Ίλιον Β΄ – ΔΑΣ Ζεφυρίου 28-35
Πολυνίκης Ναυπλίου Β΄- ΔΑΣ Ζεφυρίου 27-31
ΑΣ Ίλιον Β΄- Πολυνίκης Ναυπλίου Β΄ 25-35
Θέσεις 5-6
ΑΣΑ Διονύσου – ΑΣ Ίλιον Β΄ 13-21
Θέσεις 3-4
ΑΣ Ίλιον Α΄- Πολυνίκης Ναυπλίου Β΄ 24-30
ΘΕΣΕΙΣ 1-2
Πολυνίκης Ναυπλίου Α΄- ΔΑΣ Ζεφυρίου 28-24

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ