Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Διακρίσεις για τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου που συμμετείχαν στο 1ο Αθλητικό Τουρνουά της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαϊδαρίου δίνει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου που αναδείχθηκαν απόλυτοι πρωταγωνιστές του 1ου Αθλητικού Τουρνουά της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Χαϊδαρίου, αφού κατέκτησαν την 1η θέση και σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και σε βόλεϊ.

Συγχαίρει, επίσης, και κάθε μαθητή που έλαβε μέρος στο τουρνουά, όπως και την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για την εξαιρετική της πρωτοβουλία.

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, παρευρέθηκε στους τελικούς ποδοσφαίρου και βόλεϊ του τουρνουά μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού,
Αλεξία Παναγοπούλου, και μιλώντας στους μαθητές ανέφερε πως σημασία έχει η συμμετοχή και πως είναι σημαντική η πρωτοβουλία που πήρε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων καθώς φάνηκε η πρόθεση από πολλά σχολεία να συμμετέχουν. Στάθηκε, επίσης, στο κεντρικό σύνθημα του τουρνουά «Ένας Για Όλους και Όλοι για Έναν» ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία, τονίζοντας πως ο αθλητισμός θα πρέπει να είναι χαρά, θα πρέπει να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας, να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο και μετά να φεύγουμε αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι. Και αυτό να το εφαρμόζουμε όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα στη ζωή μας.

Συνολικά συμμετείχαν σχεδόν 250 μαθητές με 14 μικτές ομάδες, ενώ το «ραντεβού» ανανεώθηκε για το 2ο Αθλητικό Τουρνουά σε 1 χρόνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ