Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένα συγκινητικό ποδοσφαιρικό “ραντεβού” για τους παλαίμαχους Νέας Ιωνίας και ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιστοί στο ποδοσφαιρικό ραντεβού, για μια ακόμη χρονιά, οι παλαίμαχοι της Νέας Ιωνίας και της ΑΕΚ συμμετείχαν στον καθιερωμένο φιλικό αγώνα μνήμης, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στους 22 εκτελεσθέντες στο Μπλόκο της Καλογρέζας.

Σε μια όμορφη ποδοσφαιρική συνάντηση από τα παλιά, οι ιστορικές φυσιογνωμίες του ένδοξου παρελθόντος της ΑΕΚ και της Νέας Ιωνίας προσέφεραν θέαμα, γκολ και συγκινήσεις. Πριν την έναρξη του αγώνα η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου απένειμε τιμητικές πλακέτες προς τους βετεράνους των δυο ομάδων, τους οποίους ευχαρίστησε για όσα συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και για τον ξεχωριστό και συμβολικό αγώνα που κάθε χρόνο συνδυάζει τη μνήμη με την ιστορία της πόλης.

Στο Δημοτικό Στάδιο παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννης Κατσαγκόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Τσουκαλάς και Βασίλης Χριστοδούλου, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της πόλης και πλήθος κόσμου.

 

Δείτε εικόνες από την συγκινητική ημέρα:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ