Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
16.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026

    Κατέπληξαν τα χορευτικά τμήματα μοντέρνου χορού του Δήμου Περιστερίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μοναδική παράσταση

    από τον Φώτη Μεταξόπουλο

    Πανδαισία ευρωπαϊκών και λαϊκών χορών από τα χορευτικά τμήματα μοντέρνου χορού του Δήμου Περιστερίου απόλαυσαν οι χιλιάδες Περιστεριώτες, που κατέκλυσαν στις 15 Ιουνίου το νέο θέατρο «Πέτρα στην Τέχνη» του Άλσους.

    Για 7η συνεχή χρονιά, μικροί και μεγάλοι χορευτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή βραδιά με λαϊκούς και ευρωπαϊκούς χορούς, υπό την καθοδήγηση του διαχρονικού Έλληνα Χορευτή Φώτη Μεταξόπουλου.
    Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε ότι είναι ένας ζωντανός θρύλος για τον χορό στην χώρα μας και έδωσε συγχαρητήρια σ’ όλους τους χορευτές για τις επιδόσεις.
    Ο κ. Μεταξόπουλος εκ μέρους όλων των χορευτών ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παχατουρίδη για τη διέξοδο που τους δίνει μέσω των τμημάτων χορών, σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο.
    Φυσικά και φέτος η εκδήλωση έκλεισε συγκλονιστικά με τον κ. Μεταξόπουλο να χορεύει μαζί με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές μπροστά στο Περιστεριώτικο κοινό.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ