Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Αγία Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το

διαδημοτικό φεστιβαλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Την  Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, στο ανοικτό θεατράκι στο πρώην Στρατόπεδο «Τχου Χρ. Σπυρούδη» της Αγίας Παρασκευής,  «έπεσε η αυλαία» του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος, εκτός της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και οι θεατρικές ομάδες των Δήμων Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη, Μοσχάτου-Ταύρου και Ιλίου.

Το θεατρόφιλο κοινό της Αγίας Παρασκευής αγκάλιασε με ενθουσιασμό αυτή την εξαιρετικής ποιότητας εκδήλωση, με σημαντική παρουσία θεατών σε όλες τις παραστάσεις. Η θεατρική ομάδα του Δήμου Αγίας Παρασκευή έκλεισε το φεστιβάλ με, κατά κοινή ομολογία μεγάλη επιτυχία, με το έργο «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» του Γρηγορίου Ξενόπουλου.
Τόσο οι ηθοποιοί όσο και ο σκηνοθέτης κ. Ιωάννης Δεγαϊτης, χειροκροτήθηκαν θερμά και επί πολλή ώρα από τους 600 περίπου θεατές.
Την παράσταση παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κα. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου και χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης (Βορείου Τομέα) κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ