Ειδήσεις
Έργα ασφαλτοστρώσεων σε 2 από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής, τη Λεωφόρο Αθηνών ενώ σύντομα ξεκινούν αντίστοιχα έργα και στη Λεωφόρο Κηφισού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του σχετικού έργου συντήρησης οδοστρωμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ.
Ειδικότερα στη Λεωφόρο Αθηνών γίνονται έργα στο ρεύμα με κατεύθυνση από το Δαφνί προς Αθήνα ενώ σε ότι αφορά τη Λεωφόρο Κηφισού άμεσα ξεκινούν παρεμβάσεις στο ρεύμα Ελευσίνα προς Αθήνα (μετά τον Σκαραμαγκά – ΕΛΠΕ) τμηματικά επί των οδών.
Οι εργασίες που προβλέπουν ασφαλτοστρώσεις, αντικατάσταση φθαρμένων σημείων και συντήρησης οδοστρώματος, αναμένεται να ολοκληρωθούν σ΄ένα χρόνο από σήμερα.
Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στην οδική ασφάλεια – Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο της Αττικής με πράξεις και όχι με λόγια»
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας πως με πράξεις και όχι με λόγια θα επενδύσουμε στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας το οδικό δίκτυο Αττικής, αρμοδιότητάς μας. Έχοντας κάνει προτεραιοποίηση των αναγκών αλλά και ιεράρχηση των σημείων υψηλής επικινδυνότητας, καθημερινά παρεμβαίνουμε σε κεντρικές, πολυσύχναστες λεωφόρους της Αττικής, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους αλλά και διασφαλίζοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Αττική, θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, καθώς για εμάς πρόκειται για ζήτημα υψίστης προτεραιότητας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Γενικά άρθρα1 ημέρα ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής