Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
14.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

    Συζήτηση για την υποστήριξη ατόμων με Αυτισμό στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε θέματα Αυτισμού, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας προσκαλεί σε ομάδα συζήτησης γονείς και συγγενείς ατόμων με αυτισμό.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο χώρο της βιβλιοθήκης (Αρκαδίου 23) στις 18.00-19.30.

    Στόχος της ομάδας είναι να διαφανούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα, ζώντας με άτομα που έχουν αυτισμό, να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα και να λυθούν απορίες. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Στυλιανός Παπαχρήστος, Κλινικός Κοινωνικός Λειτουργός, MSc & Εκπαιδευόμενος Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής.

    Η ομάδα θα είναι ολιγομελής (10-12 ατόμων) γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ