Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών στην επετειακή Ημερίδα του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την επετειακή Ημερίδα με θέμα «40 χρόνια ΚΑΠΗ – Χθες, σήμερα, αύριο» που διοργάνωσε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το τμήμα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Το γλυκό καλωσόρισμα της εκδήλωσης έγινε από την χορωδία της Τρίτης Ηλικίας Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση της μουσικοπαιδαγωγού της κας Ρίας Θεοδώρου.

«Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων δεν παρέχει μόνο φροντίδα και ελπίδα αλλά αποτελεί διέξοδο και αγαπημένη συνήθεια της Τρίτης ηλικίας στις μέρες μας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και η Περιφέρεια Αττικής θέλει να ενισχύσει το ρόλο των ΚΑΠΗ, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα παροχών στους ηλικιωμένους. Θέλουμε τις δομές αυτές αναβαθμισμένες και εναρμονισμένες στη σύγχρονη εποχή, στους γρήγορους ρυθμούς της κοινωνίας που να προσφέρουν περισσότερες δραστηριότητες με αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα με απώτερο σκοπό η Τρίτη ηλικία να απολαμβάνει τη χαρά της δράσης και της ζωής», δήλωσε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία συνεχάρη για την εκδήλωση τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και την Εντεταλμένη Σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, κα Ευγενία Κατούφα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ