Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών Νικόλαο Παπαθανάση συναντήθηκε ο Χ. Παππούς

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Νικόλαο Παπαθανάση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου Φυλής.

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον σχεδιασμό για το Πρότυπο Πάρκο Ηλιακής Ενέργειας στο ΧΥΤΑ Φυλής οι εργασίες του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς και για τα τρία νέα πάρκα ισχύος 325 ΜW που έχουν ήδη εγκριθεί από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) .

    Τον ενημέρωσε επίσης για την δημιουργία Φοιτητικών εστιών για τα Πανεπιστήμια Δυτικής Αττική (ΠΑΔΑ) και το Γεωπονικό καθώς και το Στρατηγικής σημασίας Κέντρο Logistics.

    Ο Δήμαρχος ζήτησε την στήριξη του Αν. Υπουργού προκειμένου τα εμβληματικά έργα του Δήμου Φυλής να συνεχιστούν απρόσκοπτα κι έλαβε τη διαβεβαίωση του για μια εποικοδομητική συνεργασία.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ