Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026
15.5 C
Athens
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

    ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού στις αγορές των Δήμων Φυλής και Πετρούπολης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνεχίζεται η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στήριξη των τοπικών αγορών, μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, με το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

    Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

    Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 13 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Φυλής και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Το σημείο συνάντησης είναι στο Δημαρχείο Φυλής (Πλατεία Ηρώων 1).

    Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Πετρούπολης. Η διανομή θα ξεκινήσει από την οδό Αγίας Γλυκερίας 87 -Πλατεία «Ηρώ».

     

     [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ