Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026
11.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026

    Νέα Μάκρη: Συνελήφθησαν κουκουλοφόροι αλλοδαποί για ληστείες σε καταστήματα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω στη Νέα Μάκρη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα, 2 αλλοδαποί για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλων.

    Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι δράστες διέρρηξαν, παραβιάζοντας τον υαλοπίνακα, δύο καταστήματα στη Νέα Μάκρη και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

    Μάλιστα, από τηντην περαιτέρω προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν επιπλέον μια ληστεία και 2 κλοπές από καταστήματα στην ίδια περιοχή.

    Όσον αφορά τη ληστεία, οι κατηγορούμενοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου «full face», μετέβησαν σε κατάστημα όπου με την απειλή πιστολιού και αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

    Εν τέλει, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ