Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
10.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

    Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. 53χρονος που παραβίαζε αυτοκίνητα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς 53χρονος αλλοδαπός για κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητα.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία από τον περασμένο Απρίλιο παρατηρήθηκε στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας η δράση ατόμων που σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης, διέπρατταν κλοπές από οχήματα τα οποία πραγματοποιούσαν ολιγόλεπτη στάση.
    Οι ανωτέρω κλοπές στο σύνολο τους, πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ οι δράστες χρησιμοποιούσαν κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο), ή εκμεταλλευόντουσαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ανασφάλιστα οχήματα.
    Το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς συγκρότησε ειδική επιχειρησιακή ομάδα για την ταυτοποίηση των δραστών και έπειτα από έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
    Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε το κλείδωμα των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβασή τους από αυτά.
    Από την προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 9 περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ