Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. 53χρονος που παραβίαζε αυτοκίνητα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς 53χρονος αλλοδαπός για κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τον περασμένο Απρίλιο παρατηρήθηκε στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας η δράση ατόμων που σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης, διέπρατταν κλοπές από οχήματα τα οποία πραγματοποιούσαν ολιγόλεπτη στάση.
Οι ανωτέρω κλοπές στο σύνολο τους, πραγματοποιήθηκαν χωρίς ίχνη παραβίασης, ενώ οι δράστες χρησιμοποιούσαν κατά κύριο λόγο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο), ή εκμεταλλευόντουσαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, τα ανασφάλιστα οχήματα.
Το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς συγκρότησε ειδική επιχειρησιακή ομάδα για την ταυτοποίηση των δραστών και έπειτα από έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε το κλείδωμα των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβασή τους από αυτά.
Από την προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 9 περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στις περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ