Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Πανελλήνια μετάλλια κατακτά ο «Γ.Σ. Άθλος» Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ανακοίνωση για το τέλος της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του «Γ.Σ. Άθλος», εξέδωσε η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τονίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών της.

    Αναλυτικότερα, την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στη Λάρισα έπεσε η αυλαία της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του «Γ.Σ Άθλος» Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών, όπου ο σύλλογος κατέκτησε τη 13η θέση ανάμεσα σε ένα σύνολο 90 συλλόγων. Η Βέρα Γρίλλου κατέκτησε την 1η θέση και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 800μ. νέων γυναικών και τη 2η θέση στα 400μ., κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

    Η Κατερίνα Γρηγοριάδου πήρε την 11η θέση στα 400μ. και 800μ. αντίστοιχα. Η Άννα Βησσαρίου τη 13η θέση στα 400μ. και τη 16η στα 200μ. Τέλος, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, η ομάδα Βησσαρίου-Γιαλλέλη-Γρηγοριάδου-Γρίλλου κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό αγώνα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ