Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕΠΣΑ Β΄ Κατηγορία

(24η αγωνιστική)

ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 2-1 
Επιστροφή στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟ Αλσούπολης, που μετά από όμορφη αναμέτρηση, επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Άρη Χολαργού και ανέβηκε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι πράσινοι της Νέας Ιωνίας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αντιμετώπισαν προβλήματα καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν στην άμυνα με τεχνικό οφσάιντ από τα 40 μέτρα (!) στοιχείο που δεν είχαν βρει μέχρι τώρα μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των προαστίων μας. Στο 21΄ο ΠΑΟ Αλσούπολης έχασε την πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Τσικρητέας ένα περίπου μέτρο έξω από την περιοχή του σωματείου του Χολαργού έκανε ένα διαγώνιο δυνατό σουτ με την μπάλα «να γλύφει» τη βάση του κάθετου δοκαριού και να φεύγει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βρει την συνταγή να βρίσκονται σε θέση για γκολ με παιχνίδι από τα πλάγια μετά από οργανωμένη προσπάθεια ο Αρμάντο Σεϊτι με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία τέρματος του Άρη Χολαργού κάνοντας το 1-0 που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.  Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Ιωνίας και στο 50΄ μέσα σε σύγχυση στα καρέ της Αλσούπολης ο Καραμανίδης έκανε πλασέ από κοντά με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται. Στο 60΄ο έμπειρος τεχνίτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λογγίτσης έβγαλε πάσα-λουκούμι στην περιοχή των φιλοξενούμενων στον Πολυγένη που ερχόταν έτοιμος να σκοράρει αλλά ο γκολκίπερ έπεσε και με τα πόδια του έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία του. Οχτώ λεπτά αργότερα, και ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αλσούπολης λανθασμένα είχαν οπισθοχωρήσει πολύ για μεγάλο χρόνο παιχνιδιού, ο Τσανάκου από καλή θέση μέσα στην περιοχή με πλασέ ο κατάφερε να ισοφαρίσει δίνοντας άλλη εικόνα στο παιχνίδι. Μετά το εις βάρος τους τέρμα οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν βγαίνοντας μπροστά με αξιώσεις και στο 75΄ο πολύ δραστήριος Λογγίτσης με όμορφη ενέργεια απέφυγε δύο αμυντικούς και μπήκε στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη επιχείρησε έξοδο και με τα πόδια και πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του. Ωστόσο το ίδιο δεν κατάφερε να κάνει στο προτελευταίο λεπτό του αγώνα όταν ο Λογγίτσης με την μπάλα στα πόδια έξω από την περιοχή την ζύγισε καλά μπροστά του και πιάνοντας ευθύβολο δεξί βολέ την έστειλε ψηλά στην γωνία του τέρματος πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  Να σημειώσουμε ότι την συνάντηση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και ενεργός φίλαθλος Ηρακλής Γκότσης. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ: 0-2 
Με νίκη πέρασε από το Χαλάνδρι ο Α.Ο. Πεύκης και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Θύμα του ήταν ο τοπικός Ατρόμητος που έχασε με 2-0 γλυτώνοντας αρκετά γκολ ακόμη καθώς οι Πευκιώτες είδαν την μπάλα να χτυπάει τρεις φορές στα δοκάριαενώ είχαν κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα. Στο 10΄πρώτα ο Μάγκαν σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο δοκάρι και  απομακρύνθηκε. Στο 31΄ είχαμε την ίδια εικόνα με πρωταγωνιστή τον Παπαγιώργη με το πρώτο μέρος να τελειώνει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Στο 51 ΄ο Ονουράϊ μπήκε στη λίστα όσων είχαν δοκάρι αλλά οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος κατάφερε να ανοίξει τελικά το σκορ (0-1). Στο 77΄ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Σπυριδόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ: 2-1 
Νίκη που τον κράτησε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου πέτυχε ο Γ.Σ. Αμαρουσίου που επικράτησε μετά από όμορφο παιχνίδι με σκορ 2-1 του Α.Ο. Καλαμάκι. Οι κιτρινόμαυροι του Αμαρουσίου προηγήθηκαν στο 42΄με τέρμα  που πέτυχε ο Δαβουρλής με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου. Εννιά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Σταύρος Μαρκόπουλος ήταν εκείνος που κατάφερε με δεύτερο γκολ να δώσει μαξιλάρι ασφαλείας στην ομάδα των προαστίων μας κάνοντας το 2-0. Η μόνη ουσιαστική αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 89΄όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Αγοραστός μείωσε σε 2-1 που ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ