Ελάτε στην παρέα μας

Τεχνολογία

Το WhatsApp διπλασιάζει τους συμμετέχοντες στις βιντεοκλήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Την άνοδο που γνωρίζουν εν μέσω της πανδημίας οι βιντεοκλήσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το WhatsApp, διπλασιάζοντας τον αριθμό των χρηστών που μπορούν να συμμετάσχουν σε μια βίντεοκλήση.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα στην προσπάθειά του να ανταγωνιστεί άλλες δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Meet και το Zoom, οι οποίες αύξησαν τους χρήστες τους κατά κάποια εκατομμύρια λόγω των περιορισμών των μετακινήσεων, το WhatsApp προχωρά σε αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων σε μια βιντεοκλήση, συγκεκριμένα στους 8 από τους 4 που ήταν μέχρι χθες. 

Η δημοφιλής εφαρμογής ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμη την επιλογή για 8 συμμετέχοντες τόσο στα Group Chats όσο και στις βιντεοκλήσεις αν και θα πρέπει όλοι οι χρήστες να έχουν εγκατεστημένη την τελευταία beta έκδοση τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις θα προσφέρονται είτε για ήδη υπάρχοντα ομαδικά chat είτε δημιουργώντας μια νέα ομαδική συνομιλία. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, δεν θα γίνεται να προστεθεί χρήστης ο οποίος δεν είναι ήδη αποθηκευμένος στη λίστα επαφών του κινητού.

Αν και η αναβαθμισμένη λειτουργία είναι ακόμη σε μορφή beta, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην τελική της μορφή, σχετικά σύντομα. Όσοι χρήστες θέλουν να την εκμεταλλευτούν, θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της εφαρμογής για να εμφανιστεί όταν θα είναι διαθέσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ