Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής: Στον τελικό το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2019-2020, με θέμα: “Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci” με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias και project: «Α.Ε.Ν.Α.Η ΚΙΝΗΣΗ» έλαβε μέρος το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Μετά τους περιφερειακούς που έγιναν με μαγνητοσκόπηση και αποστολή στην κριτική επιτροπή, το σχολείο κατάφερε να περάσει στον Τελικό με άλλες 30 ομάδες από όλη την Ελλάδα (14 από Αττική και 16 από Περιφέρεια) και θα διαγωνιστεί ζωντανά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στην OTE Academy (Πέλικα και Σπάρτης 1), στο Μαρούσι.

 

Η Διεύθυνση του σχολείου δηλώνει σχετικά: “Μετά την πολύ σημαντική διάκριση της ομάδας μας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία και τόσες αντιξοότητες θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας, τους γονείς τους, τη Διεύθυνση του σχολείου και το σύλλογο διδασκόντων, τον πρόεδρο και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον προπονητή της ομάδας, δάσκαλο ΣΤ΄ Τάξης και υποδιευθυντή του σχολείου κ. Δημήτριο Κωσταγιάννη.”

Δείτε το project στο παρακάτω βίντεο:

Οι ομάδες του τελικού

Οι ομάδες της Αττικής που προκρίθηκαν στον τελικό και θα αναμετρηθούν με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias είναι οι παρακάτω:

1. AstroKids

2. 54Power of Piraeus

3. MusicRobots

4. Ρομποτούπολη

5. future scientists 2

6. Minders 2

7. Escape Team

8. (Gemma Robot Neas Ionias)

9. Seven 4 THE WORLD

10. ROBOÄRNA#2

11. Ομάδα 3_Σχολή Χατζήβεη

12. Da Vinci’s Peace Ghost

13. ArDaEteam

14. RoboStars

Σημειώνεται ότι συμμετέχουν και 16 ομάδες από τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ