Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Τι υποσχέθηκε ο Γιώργος Θωμάκος στους μαθητές

Δημοσιεύθηκε

στις


Κοντά στους μαθητές των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος κατά την τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο κ. Θωμάκος συμμετείχε στην τελετή του Αγιασμού, στο Νηπιαγωγείο Εκάλης, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς και στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας, δίνοντας τις θερμές ευχές του στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς τους, για καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.
Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε την εκπαιδευτική κοινότητα πως «η Νέα Διοίκηση του Δήμου απέναντι σε οποιοδήποτε πρόβλημα και προτεραιότητα βάζει πρωτίστως ως ιερό καθήκον τουλάχιστον σε όλα τα σχολεία της Κηφισιάς της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης να υπάρχουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες φιλοξενίας και εκπαίδευσης των παιδιών μας».

Να σημειώσουμε επίσης πως εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Διοίκησης συμμετείχαν στην τελετή του Αγιασμού στα σχολεία κάθε γειτονιάς του ενιαίου Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ