Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Τι συζήτησε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού με τους μαθητές

Δημοσιεύθηκε

στις


Την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, είχε συνάντηση με εκπροσώπους των 15μελών Συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας κας Χρύσας Παρίση, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου και με σκοπό την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων.
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα σχολικά κτίρια, θέματα που αφορούν τη διασκέδαση των νέων αυτής της ηλικίας, το θέμα των καταλήψεων των σχολείων και πολλά άλλα. Επίσης παρουσιάστηκε στους μαθητές μια νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει και μέσω web σε σύντομο χρονικό διάστημα, με σκοπό την αποστολή τυχόν προβλημάτων στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Οι μαθητές ευχαρίστησαν το Δήμαρχο γι’ αυτή του την πρωτοβουλία και όπως χαρακτηριστικά είπαν ήταν η πρώτη φορά που τους καλούσε ο Δήμαρχος της πόλης σε συζήτηση.
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τα παιδιά που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και δήλωσε πως ο Δήμος θα είναι πάντα υποστηρικτής των νέων και το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό για να τα υποδεχτεί και  να ακούσει τις προτάσεις  και τους προβληματισμούς τους.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ