Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Παρών ο Δήμαρχος στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου

Δημοσιεύθηκε

στις


Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν στον αγιασμό  οι εκπαιδευτικοί και  οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης, το Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης  κ. Μαυρίδη.
Η διευθύντρια του σχολείου κ. Χατζοπούλου, χαιρέτισε θερμά τον κ. Μαυρίδη και τον ευχαρίστησε που δηλώνει ουσιστικά και όχι  με λόγια, την παρουσία του πάντα σε κάθε ευκαιρία στο σχολείο.
Ο κ. Μαυρίδης με τη σειρά του, αφού παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό, δήλωσε σε όλους τους παρευρισκομένους, ότι ξεκίνησαν στο σχολείο οι εργασίες του προγράμματος ῾ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ῾, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε. στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015. Ήδη, όπως ανέφερε, εγκαταστάθηκε και επίσημα ο εργολάβος και το συνεργείο που έχει αναλάβει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, όπως είπε, που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων των κτιρίων: “Γιατί η σωστή ενεργειακή συμπεριφορά δεν είναι μόνο καθήκον μας αλλά πρωτίστως πρέπει να γίνει και τρόπος ζωής”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ