Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ο Δήμος Κηφισιάς ζητά εθελοντές καθηγητές για τη στελέχωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσει ξανά από τα τέλη Σεπτεμβρίου και καλούνται εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που έχουν χρόνο για προσφορά, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, απογευματινές ώρες και θα είναι για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου.

Υπεύθυνη είναι η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας και της ΔΕΠ κ. Κατερίνα Καραλή και συντονιστής ο καθηγητής ΔΕ κο Σκορδίλης Γιώργος.

Για πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς καθημερινά από τις 8:30- 15:30 στα τηλέφωνα:
2108019633 / 2106231638 / 2106233315.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους μαθητές

Οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς έχουν ξεκινήσει για το σχολικό έτος 2020-2021 για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου .

Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου Κηφισιάς, να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας Κηφισιάς ( Διονύσου 73 & Γορτυνίας ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ