Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου βράβευσε τους μαθητές των Λυκείων της πόλης που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου o Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρου Αρνή τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές των Λυκείων της πόλης, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021

Ο κ.Καλαφατέλης παρέδωσε στους μαθητές που μπόρεσαν να προσέλθουν στο Δημαρχείο από ένα τάμπλετ, χορηγίας του επίτιμου Δημότη Διονύσου κ.Αθανάσιου Μαρτίνου, και έναν τιμητικό έπαινο.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συνεχάρησαν θερμά τα παιδιά για την επιτυχία τους ενώ τους ευχήθηκαν να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν βάλει αλλά και να μπορέσουν κάποια στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Διονύσου και τους κατοίκους του.

Οι επιτυχόντες μαθητές ήταν από 9 σχολεία του Δήμου και συγκεκριμένα τα Λύκεια Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς, Διονύσου, Κρυονερίου, το ΕΠΑΛ Διονύσου «Ζήνων», την «Ώθηση» και το «Αρσάκειο» (Αρσάκειο 7 Α΄και Αρσάκειο 7 Β΄).

Λόγω των μέτρων της πανδημίας τονίζεται ότι ούτε φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης του συνόλου των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου, στους οποίους θα αποσταλούν τιμητικοί έπαινοι μέσω των σχολείων τους.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ