Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Οι μαθητές σε επαφή με την αγορά εργασίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Hμερίδα με θέμα ‘Επιλέγω  Επάγγελμα, Επιλέγω Τρόπο Ζωής‘ διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και ο Σύλλογος Γονέων του σε συνεργασία με το 3ο Γυμνάσιο, το  1ο και 2ο Λύκειο, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου  Βριλησσίων.
Η ημερίδα απευθυνόταν στους μαθητές της Γ’ τάξης των Γυμνασίων και όλων  των τάξεων των Λυκείων της περιοχής και σκοπό είχε να τους  πληροφορήσει σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας καθώς  και τη γνωριμία και ενημέρωση σε επαγγέλματα των ενδιαφερόντων τους και  κυρίως των επαγγελματικών διεξόδων που αυτά προσφέρουν.
Η τελετή έναρξης έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου όπου, εκτός από  τον Δήμαρχο κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη, παρευρέθηκαν οι καθηγητές  Πανεπιστημίου κ.κ. Κασσωτάκης Μιχάλης και Κατσανέβας Θεόδωρος, η  Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σοφία Χαντζάρα, διευθυντές και υποδιευθυντές των  σχολικών μονάδων και πολλοί εκπαιδευτικοί.  
Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ.Μανιατογιάννης τόνισε τη σπουδαιότητα της  ορθής επιλογής επαγγέλματος για την ανθρώπινη ύπαρξη σε ατομικό και  κοινωνικό επίπεδο και ευχήθηκε στους μαθητές η επιλογή που θα κάνουν να τους εξελίξει και να τους ολοκληρώσει ως προσωπικότητες.
Η ημερίδα συνεχίστηκε στο 2 ο Γυμνάσιο και 2 ο Λύκειο, όπου 40 και πλέον  επαγγελματίες ενημέρωσαν τους 350 μαθητές για τα αντίστοιχα επαγγέλματα  που είχαν επιλέξει.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ