Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ευχές στους μαθητές από τον Δήμαρχο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της νέας Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού που τελέστηκε στα σχολεία του Δήμου  με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Με λόγια καρδιάς ο κ. Μανιατογιάννης απευθύνθηκε στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα της κοινωνίας και της πόλης και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, με Υγεία και Δημιουργία. Τόνισε πως ‘η ασφάλεια των μαθητών με μόνιμες λύσεις αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής, ώστε από την επόμενη χρονιά να εξαλειφθεί η αγωνία γονέων και εκπαιδευτικών τόσο για το παιδαγωγικό έργο που παρέχεται όσο και τη σωματική τους ακεραιότητα’.
Ο κ. Μανιατογιάννης τόνισε επίσης ότι προσδοκά στη συνεργασία όλων των φορέων της σχολικής κοινότητας και αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι σήμερα βιώνουμε, δήλωσε θεσμικά και ουσιαστικά παρών στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας  των  μαθητών και των οικογενειών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ