Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δήμος Περιστερίου: Τη μαθήτρια Νίκη Διγενή για το έργο της με θέμα “Η μνήμη” συνεχάρη ο Α. Παχατουρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου Νίκη Διγενή συνεχάρη ο Δήμαρχος του Δήμου Ανδρέας Παχατουρίδης που βραβεύτηκε για το έργο της με θέμα “Η μνήμη”, το οποίο διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με αφορμή “Τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση 1821-2021”.

Στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο υποδέχτηκαν τη μαθήτρια Νίκη με τους γονείς της, Νικόλαο Διγενή και Παρασκευή Οικονόμου.

Ως επιβράβευση για την κατάκτησή της, στο διαγωνισμό ζωγραφικής, ο Δήμαρχος Περιστερίου επέδωσε στην μαθήτρια το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».

Στην συνέχεια τόσο ο κ. Παχατουρίδης, όσο και ο κ. Θεοδωράκος εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη μαθήτρια για το ταλέντο της στη ζωγραφική, καθώς και στους γονείς της.

Η Νίκη Διγενή από το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου ήταν ανάμεσα στους μαθητές που βραβεύτηκαν από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ