Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Απονομή διπλωμάτων για εκμάθηση υπολογιστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Γέμισε πριν λίγες ημέρες η αίθουσα εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με πτυχιούχους πιστοποίησης εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι επιτυχόντες που πέρασαν τις εξετάσεις πιστοποίησης εκμάθησης υπολογιστών των τμημάτων της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έλαβαν τις βεβαιώσεις και τις πιστοποιήσεις,  από το δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλο, τον πρόεδρο της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ Χρήστο Καρρά, την αντιπρόεδρο Παρασκευή Κράλλη, τον πρόεδρο της ICT EUROPE και τους εκπαιδευτές τους Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Κυριακάκη. 
Θυμίζουμε ότι όλοι οι εκπαιδευόμενοι του 1ου Κύκλου Εκπαίδευσης πέρασαν τις εξετάσεις και πιστοποιήθηκαν στις δεξιότητες χρήσης Υπολογιστών με ποσοστό ρεκόρ 100%, στο επίπεδο Intermediate στις 5 Βασικές Ενότητες * Βασικές Αρχές Η/Υ, * Windows 7, * Microsoft Word 2010, * Microsoft Excel 2010, * Internet Outlook 2010.
Ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, οι Εκπαιδευτικοί και όλοι οι συντελεστές της οργάνωσης των Προγραμμάτων Εκπαίδευσης της ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου έδωσαν τα συγχαρητήριά  τους στους πιστοποιημένους πλέον συμμετέχοντες και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις που ανοίγονται σε όλους.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων. Τα προγράμματα συνεχίζονται με δυνατότητα έναρξης νέων τμημάτων και μαθημάτων κάθε 15 μέρες σε τμήματα καθημερινά, απογευματινά, πρωινά και Σάββατο-Κυριακή.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ