Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Απονέμονται τα πτυχία του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου»

Δημοσιεύθηκε

στις

 
To Σάββατο 13 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των πτυχίων για όσους συμμετείχαν στους τρεις κύκλους του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού. Στην τελετή θα παρευρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης, ο οποίος θα μιλήσει για «την πραγματική διάσταση της Ελληνικής Οικονομικής Κρίσης». Στην ίδια τελετή θα βραβευτούν οι καθηγητές των τριών κύκλων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την εθελοντική τους προσφορά, οι: Dr. Π. Κυριαζόπουλος, Dr. Ειρήνη Σαμαντά, Γ. Σταμάτης, M.Ed., H.S.D., BA και A. Ζαΐρης, Ph.D., MBA, BA.
Πτυχία θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν επιτυχώς έναν ή περισσότερους από τους τρεις κύριους κύκλους του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, με τις εξής ενότητες:
– Η παγκοσμιοποίηση και οι επιπτώσεις της στον Έλληνα καταναλωτή
– Ολοκληρωμένη επιχειρηματικότητα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
– Ανάπτυξη της δημιουργικότητας σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός του Κοινωνικού Πανεπιστημίου ξεκίνησε στην πόλη μας το 2013. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί τρεις κύκλοι παρουσιάσεων και ένα ξεχωριστό σεμινάριο, με ιδιαίτερη αποδοχή από τους συμμετέχοντες, αφού μέσω των εισηγήσεών του οι συμπολίτες μας βρίσκουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές γνώσεις ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Περιμένουμε όλους τους συμμετέχοντες να παραστούν στην τελετή απονομής των πτυχίων τους, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την εθελοντική προσφορά των καθηγητών τους».
                                                       

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ