Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Έπεσε η αυλαία για το “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο”

Δημοσιεύθηκε

στις


Η τελευταία διάλεξη του “Ελεύθερου Πανεπιστημίου” του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου με εισηγητή τον ιστορικό-συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο και θέμα ‘ Μ. Αλέξανδρος: Ένας άνθρωπος που νίκησε το χρόνο’. Ο Δήμαρχος, κ. Ξένος Μανιατογιάννης χαιρετώντας τη λήξη των διαλέξεων, τόνισε πως με την ενδυνάμωση του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο Δήμος επιδιώκει τη συνέχιση της διά βίου μάθησης των πολιτών και, ταυτόχρονα, προωθεί μια βαθύτερη διερεύνηση σε διάφορα κοινωνικά και επιστημονικά θέματα.
Εκ μέρους της Αντιδημαρχίας Παιδείας, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κα Σοφία Χαντζάρα, η οποία επεσήμανε ότι η ποικίλη θεματολογία και η παρουσία των εξεχουσών ακαδημαϊκών εγγυώνται την ορθή λειτουργία του θεσμού του Ελεύθερου Πανεπιστημίου αλλά και την εκπλήρωση του στόχου του, που είναι η έγκυρη γνώση.
“Με την ολοκλήρωση της τελευταίας διάλεξης του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο Δήμος Βριλησσίων πραγματοποίησε με επιτυχία τον στόχο του για διεξαγωγή μιας σειράς διαλέξεων με πλούσιο περιεχόμενο από προσωπικότητες των επιστημών και της τέχνης, οι οποίες, απλόχερα, πρόσφεραν την πολύτιμη γνώση τους στους συμμετέχοντες. Η σημαντική απήχηση που είχε η συγκεκριμένη δράση στους δημότες αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί η λειτουργία του θεσμού και την επόμενη χρονιά” τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ