Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πεντέλης – Δείτε τα μαθήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πεντέλης.

Στο Κέντρο, υλοποιούνται δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης και ειδικότερα δράσεις γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται δια ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης.

Υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Δημοτική Σύμβουλος Φωτεινή Μαρκαντώνη.

Τα προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που παρέχονται σήμερα, είναι ανά θεματικά πεδία:

         ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ     –    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2022 – 2023
Α/Α ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1 ΒΑΣΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Α1 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 18.00 – 20.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
2 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00 – 20.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
3 ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20.00 – 22.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
4 ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ Α1 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.00 – 22.00 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ
5 ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20.00 – 22.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
6 ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00 – 20.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (έναρξη 1/12)

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης συνεχίζουν να εμπλουτίζονται με νέες θεματικές, οι οποίες θα ανακοινώνονται όταν οριστικοποιηθούν.

Το έργο του Κέντρου, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης:  www.penteli.gov.gr

Ή να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που θα βρουν εδώ

 

Για πληροφορίες, μπορούν επίσης να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου στο τηλέφωνο: 213.214.0538 (΄Ωρες : 09.00 – 14.00, κα Μαρία Θηραίου), Ταχ. Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 22 – 15239  Νέα Πεντέλη, Email: [email protected]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ