Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ρεκόρ συμμετοχών στα προγράμματα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα θερινής δημιουργικής ψυχαγωγίας που πραγματοποίησε και φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία, ο Δήμος Ιλίου.

Περισσότερα από 1.200 παιδιά συμμετείχαν στα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp», «Παιδί & Θάλασσα» και «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση» και για παιδιά ΑμεΑ, από τα οποία είχαν τη δυνατότητα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

 

 

 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τόνισε: «Αναγνωρίζοντας την ανάγκη απασχόλησης των παιδιών κατά τη θερινή περίοδο, δημιουργήσαμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με παιχνίδι και διασκέδαση, και
παράλληλα να λειτουργήσουν σε πνεύμα ομαδικότητας και συμμετοχικότητας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν σε μια ακόμα επιτυχημένη υλοποίηση προγραμμάτων θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά, αφού το χαμόγελό τους είναι, για εμάς, η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ